Ja!

Toi, Moi et les Vacances voorziet GRATIS voor- en na opvang van 07u45 tot 09u00 en van 16u00 tot 17u55 (op vrijdag tot 17u30!) op al onze kampen!

Tijdens de opvang bieden wij een heleboel spelmogelijkheden aan zodat uw kind ook tijdens deze momenten een leuke tijd beleeft!

Zeker!

Voor alle kampen kan u de mutualteitsattesten terugvinden op uw account op onze website.

Hier kan u een filmpje als hulp terugvinden.

Het betaalde kamp bevat volgende zaken:

 • 5 zalige kampdagen
 • Verzekering voor de volledige week
 • Alle activiteiten en benodigdheden
 • Gratis opvang van 7u30-18u00
 • TOP-begeleiding van onze enthousiaste en professionele monitoren!

TMV kiest ervoor om de kinderen op te delen per leeftijd, dit om kwaliteit te voorzien en alle activiteiten aan te passen aan de ontwikkelingen van het kind! U schrijft uw kind in in het leerjaar/klas dat hij of zit op dit moment zit!

Na je inschrijving heb je 14 dagen tijd om de betaling uit te voeren.  Onmiddellijk na inschrijving kreeg je van ons via ledenbeheer.be een bevestiging en factuur in je mailbox. In de mail vind je alle gegevens nodig om het bedrag aan Toi, Moi et les Vacances over te maken.

Dit vormt absoluut geen probleem. Bij elke inschrijving hoort een medische fiche waar je alle belangrijke zaken zoals bv (voedsel)allergie en/of intolerantie van je kind en de ernst ervan zorgvuldig kan noteren. Vul de medische fiche nauwgezet in zodat wij hier rekening mee kunnen houden.

Op kamp kan je ook Juf Delfien en/of de andere monitoren van de groep extra informatie verschaffen. U kan ook steeds Juf Delfien op voorhand telefonisch of per mail contacteren! Zo zorgen we samen voor een fijn en zorgeloos kamp!

Inschrijven kan via onze website onder schrijf mij in en doorscrollen naar activiteiten.

Bij TMV schrijf je steeds in voor een volledige kampweek. Zo kunnen de kinderen zich volledig onderdompelen in het thema en bevordert dit de groepsdynamiek en de structuur van onze kampen. Je kan je kind wel uitzonderlijk komen ophalen tijdens de middag of een dag(en) thuislaten maar het inschrijvingsgeld blijft helaas dezelfde. Bedankt voor uw begrip!

Bij Toi, Moi et les Vacances voorzien wij GEEN toonmoment op vrijdag (uitgezonderd bij Musical Maestro en Dance Academy, zij brengen een toonmoment in GC De Kluize). Dit omdat wij weten dat ouders hier vaak extra verlof moeten voor vragen. Ook willen wij alle kinderen met een glimlach naar huis laten gaan op het einde van een kampweek! Een toonmoment kan ervoor zorgen dat het ene kind toeschouwers heeft en het andere niet, dit is tegen onze policy! Wij zorgen zelf voor een leuke afsluiter per kamp op vrijdag! Op vrijdag is er dan ook opvang voorzien tot 18u00 zoals de andere dagen.

Uw kind mag zelfstandig naar huis gaan indien wij op maandag schriftelijke toestemming van de ouders ontvangen.

De minimumleeftijd om te kunnen deelnemen aan onze kleuterkampen is 3 jaar, ook wanneer je kind op dat moment nog geen school loopt. De enige voorwaarde die wij stellen, is dat uw kind proper is en geen nood meer heeft aan een middagdutje. Uiteraard zijn accidentjes geen probleem en maken wij een plaatsje vrij om kindjes te laten slapen als we merken dat ze heel erg moe zijn maar wij nemen dit niet standaard op in onze kampindeling! Spreek ons gerust aan indien u hierover vragen heeft en wij bekijken wat mogelijk is! Elke situatie is anders en wij proberen met persoonlijke aanpak de juiste oplossing voor uw kind te vinden!

Wij bekijken graag samen met jou wat de mogelijkheden zijn op kamp. Neem even contact op met Juf Delfien via 0499/13.20.89 zodat we samen de beste keuze kunnen maken. Ga je over tot inschrijven? Vul dan zeker de medische fiche nauwkeurig in zodat wij voor een onvergetelijke kampervaring kunnen zorgen!

De gegevens worden door de monitoren gebruikt om zo correct mogelijk te kunnen handelen in geval van een allergie, een intolerantie, een aandoening of een noodgeval.  Deze gegevens worden enkel gedeeld met het monitorenteam van de desbetreffende kampweek en worden na elk kampjaar gewist uit onze databestanden.

Het kamp start telkens om 9u00 en eindigt om 16u15.
Er is steeds gratis opvang voorzien van 7u45 tot 9u00 en van 16u00 tot 17u55 (op vrijdag tot 17u30!).

Ten laatste één week voor de start van het kamp ontvang je van TMD een mail met meer informatie over: de locatie, de weekplanning, algemene afspraken, maaltijden, enz.

Je kind is verzekerd tegen lichamelijke ongevallen. Voor diefstal, schade of verlies van persoonlijke spullen is TMV niet aansprakelijk.

Op onze kampen worden er dagelijks foto’s genomen. Deze worden op de Instagram en Facebookpagina van Toi, Moi et la Danse geplaatst zodat je de kampavonturen vanop afstand kan volgen. Daarnaast kunnen de beelden ook gebruikt worden voor commerciële doeleinden om onze kampen onder de aandacht te brengen (website, brochures, nieuwsbrieven, sociale media van TMD en TMV). Bij inschrijving vragen wij jullie om toestemming te geven of je kind wel/niet op de foto mag.

Neem zeker contact op met Juf Delfien per telefoon of mail indien je niet akkoord gaat met de verschijning of het gebruik van bepaalde beelden.

Wij kunnen geen medicatie toedienen tijdens de kampuren tenzij we een goedkeuringsattest van de ouders of de dokter hebben ontvangen. De medicatie en het attest kan je bij de start van het kamp afgeven aan de kampverantwoordelijke of Juf Delfien.

Bij TMV delen wij alle kinderen standaard op per leeftijd om kwaliteit te kunnen geven. U kan de naam van het vriendje doorgeven in de rubriek andere vragen/opmerkingen en wij proberen hen samen te zetten!

Wanneer meerdere kinderen van hetzelfde gezin gelijktijdig op kamp gaan naar dezelfde kamplocatie, krijg je automatisch € 10 korting bij de inschrijving vanaf jouw 2e, 3e,.. kind. Dit kan je nazien op je factuur die je onmiddellijk na inschrijving in je mailbox ontvangt.

Ben je iets kwijt? Verloren voorwerpen worden tijdens de hele vakantieperiode op kamp verzameld . Iedere dag leggen wij de verloren voorwerpen bij het aanmeldpunt. Verder houden wij alle verloren voorwerpen bij tot eind augustus, daarna schenken wij deze aan een goed doel. Alvast bedankt voor jullie begrip!

Tip: naamteken de kledij van je kind met naam en achternaam. Zo vinden we verloren items sneller terug. Verder raden we ook aan om geen waardevolle spullen mee te geven op kamp.

Om heimwee te voorkomen en de structuur van onze kampen te behouden, is het niet mogelijk om rechtstreeks contact op te nemen met je kind tijdens de kampuren.

Weet wel dat je bij dringende vragen of bezorgdheden Juf Delfien steeds mag contacteren via 0499/13.20.89 We luisteren graag hoe wij kunnen helpen of tussenkomen.

TMV verdeelt haar kampen in groepjes van maximum 20 kinderen. Er wordt eerst rekening gehouden met de leeftijd, daarna verdelen we verder op basis van de opgegeven vriendjes.

Om zeker te zijn dat je kind in dezelfde groep zit als zijn/haar vriend, vragen we om de naam te vermelden bij inschrijving.

Het inschrijvingsgeld van onze kampen kan enkel deels of volledig terugbetaald worden indien het kamp geannuleerd wordt door overmacht (bv COVID-19) en enkel wanneer het volledige kamp geannuleerd wordt.

Het inschrijvingsgeld van onze zomerkampen kan enkel bijna volledig terugbetaald worden indien het kamp minimum 1 maand voor de startdatum ervan geannuleerd word. We houden echter wel altijd een kost van 10 euro af van de kamprijs + 5 euro administratiekost (15 euro in totaal). Wordt er geannuleerd minder dan 1 maand voor de startdatum, dan kunnen wij geen terugbetaling doen. Indien uw kind ziek wordt tijdens het kamp, kan er 50% van de niet gevolgde dagen – de verzekeringskosten terugbetaald worden na het voorleggen van een medisch attest in de kampweek. Aanvragen voor terugbetalingen na de kampweken en geantidateerde medische attesten worden niet aanvaard. Toi, Moi et les Vacances heeft zelf het recht om kampen te veranderen van locatie, te annuleren en/of samen te zetten bij te weinig inschrijvingen.

 • Wij zorgen voor een Corona-veilig kamp! Dit wil zeggen dat we alle laatste maatregelen van de Federale Overheid en federaties naleven en toepassen op onze kampen. Indien nodig, werken wij in verschillende bubbels.
 • Onze monitoren dragen een mondmasker.
 • Wij vragen aan alle ouders om bij aankomst en afhaal op ons TMV-kamp de social distance te respecteren en een mondmasker te dragen. Ouders zetten hun kinderen af en gaan niet mee ‘binnen’ op het kamp, dit om de bubbels te garanderen!
 • Een babbeltje slaan met de monitoren en andere ouders voor en na het kamp kan, maar ook met de nodige 1,5 meter afstand.
 • Hygiëne: alles wordt iedere dag extra gereinigd en materiaal wordt ontsmet. Wij letten ook extra op handen wassen, ontsmetten….
 • Onze activiteiten gaan zoveel mogelijk door in openlucht (bij goed weer) en/of grote ruimtes. We zorgen dat er genoeg verluchting is!
 • Heeft je kind symptomen? Contacteer ons direct en ga naar de huisarts om te laten testen! Indien er een besmetting zou zijn, moeten wij overschakelen naar de noodprocedure opgesteld door de Federale Overheid. Indien uw kind symptomen vertoont zal uw kind NIET toegelaten worden op kamp zonder test. Als de test negatief is, mag uw kind terug aansluiten op kamp!

Verloop van een kampdag

Bij Toi, Moi et les Vacances houden we van structuur, kinderen hebben dit nodig en zo kunnen wij hen een kwalitatieve maar vooral leuke kampweek bezorgen! Eenzelfde vaste structuur biedt vertrouwen en voorspelbaarheid voor zowel de kinderen als de ouders.

Alle kinderen worden onderverdeeld in leeftijdsgroepen, zo kunnen we alle activiteiten perfect aanpassen. De algemene afspraken ontvangt u, na inschrijving, een week voor de start van het kamp.

Vaste dagindeling voor onze (thema)kampen te Oosterzele en knutsel/kookkampen te Oosterzele, Evergem en Heusden:

 • 07u45 – 09u00: gratis vooropvang met tal van spelmogelijkheden (Opgelet NIET bij Frans en Dans, Musical Maestro, Multikamp en Dance Academy!)
 • 09u00 – 09u10: gezamenlijk opstartmoment
 • 09u15 – 12u15: activiteit in kampthema met een 2-tal korte pauzes (nuttigen van een eigen lekker stuk fruit als 10-uurtje)
 • 12u15 – 12u45: lunchpauze
 • 12u45 – 13u00: vrij spel voor iedereen
 • 13u00 – 15u55: activiteit in kampthema met een 2-tal korte pauzes (nuttigen van een eigen lekker stuk fruit of heerlijke koek als 4-uurtje)
 • 15u55 – 16u00: gezamenlijk afsluitmoment
 • 16u00 – 17u55 (op vrijdag tot 17u30!): gratis naopvang met tal van spelmogelijkheden

OPGELET volgende kampen hebben een andere indeling: “Dans en Frans”, “Multikamp”, “Dance-Academy”, “Dancing Shoes” en “Musical Maestro”.