Een TOP-team

onder leiding van Juf Delfien voor een fantastische week met onvergetelijke ervaringen

Met een goede structuur in onze kampen leggen wij onze focus op verschillende zaken: sport en spel, knutselactiviteiten, dans en ballet, buiten- en binnenactiviteiten en zoveel meer! Een waaier aan verschillende activiteiten zorgt ervoor dat ieder kamp anders is en dat de dagen voorbij vliegen! Niet alleen speelse maar ook educatieve activiteiten staan bij ons op het programma!

TMV kiest ervoor om de kinderen op te delen per leeftijd, dit om kwaliteit te voorzien en alle activiteiten aan te passen aan de ontwikkelingen van het kind! Uiteraard kunnen vriendjes samen het kamp volgen! Naast kwaliteit dragen wij ook plezier hoog in het vaandel! Kinderen naar huis laten gaan met een glimlach is ons doel! Verder proberen wij ook mee te werken aan het ontwikkelen van nieuwe vriendschappen op kamp, want vrienden heb je nooit teveel!

Een TOP-team onder leiding van Juf Delfien staat klaar om jouw kind een fantastische week te bezorgen met onvergetelijke ervaringen! Onze TMV-familie zorgt voor jullie kapoenen alsof het onze eigen kinderen zijn!


– 1 grote TMV- kampfamilie
– Kampplezier en vriendschappen voor het leven
– Creatie, inspiratie en geïnspireerd worden!


– Verdraagzaamheid en groepsgevoel
– Open communicatie, eerlijkheid: alles kan opgelost worden
– Een veilige plek waar iedereen zich goed voelt.


Kwaliteitsvolle, goed opgebouwde kampactiviteiten te Oosterzele, Evergem en Heusden met een correcte en verantwoorde pedagogische aanpak


Individuele aanpak! Ieder kind is voor ons uniek en we houden rekening met ieders kwaliteiten en mogelijke beperkingen. Kortom: iedereen is bij ons welkom!

Begeleiding door fantastische monitoren

Ieder jaar staat een jong, enthousiast en ervaren team van monitoren klaar

We bezorgen jullie kinderen een TOP-week te bezorgen! Een TOP-team onder leiding van Juf Delfien staat klaar om jouw kind een fantastische week te bezorgen met onvergetelijke ervaringen! Juf Delfien kiest bewust hoofdmonitoren van minimum 18 jaar met een pedagogisch diploma (of gelijkgesteld door ervaring). De hulpmonitoren zijn minimum 16 jaar en worden altijd bijgestaan door hoofdmonitoren. De monitoren bezitten de vaardigheden om met een groep van max. 20 kinderen aan de slag te gaan en hen een fantastische tijd te bezorgen. Het volledige monitorenteam wordt begeleid en ondersteund door onze kampverantwoordelijke. Hij of zij is het aanspreekpunt bij uitstek voor al jouw vragen. Juf Delfien is de overkoepelende verantwoordelijke voor alle kamplocaties (Oosterzele, Evergem en Heusden) en zorgt ervoor dat alles goed verloopt.

Onze monitoren zijn pedagogisch onderlegd, speels, ervaren, vriendelijk… en staan te poppelen om met de leukste thema’s en heel veel spelmateriaal jouw kind kwaliteitsvolle kampen te geven!  Met een groot hart voor kinderen, geven ze elke kampweek het beste van zichzelf en toveren ze een glimlach op ieders gezicht! Onze TMV-familie zorgt voor jullie kapoenen alsof het onze eigen kinderen zijn! U kan dus uw kind met een gerust hart bij ons achterlaten!

Ook maken onze monitoren graag tijd voor de ouders! Spreek hen gerust aan om te vragen hoe de dag van jouw kind was! Heb je een vraag of een bezorgdheid? Aarzel niet om juf Delfien te contacteren!

Heb jij ook zin om ons monitoren-team in Oosterzele en/of Evergem en/of Heusden te versterken? Stuur ons een berichtje!

Plezier, kwaliteit, positiviteit en zoveel meer! Daar gaan we voor!

Juf Delfien

Juf Delfien

onder leiding van Juf Delfien voor een fantastische week met onvergetelijke ervaringen

Dag allemaal, ik ben Juf Delfien en ik hou ontzettend veel van dansen! Zoveel dat ik in 2010 Balletschool Toi, Moi et la Danse vzw oprichtte en van mijn hobby mijn beroep kon maken! Ondertussen zijn we al enkele jaren later en is TMD een echte dansfamilie geworden waar kwaliteit en plezier hand in hand gaan! Met mijn opleiding master Lichamelijke Opvoeding en Bewegingswetenschappen en jarenlange pedagogische ervaring zal uw kind zeker en vast in goede handen zijn!

Omdat juf zijn een passie is en ik de kinderen niet kan missen in de vakanties, organiseer ik met TMD in enkele vakanties kwalitatieve (thema)kampen te Oosterzele, Evergem en Heusden voor alle kinderen: Toi, Moi et les Vacances (TMV)! Ook kinderen die niet wekelijks komen dansen in mijn school zijn welkom en kunnen een fantastische week beleven! We voorzien danskampen, themakampen, knutselkampen, sportkampen, musicalkampen en zoveel meer!

Mijn hart ligt bij al mijn (dans)kinderen. Jullie gelukkig zien, maakt mij gelukkig! Ik kies bewust voor beperkte kampperiodes in de vakanties, zodat ikzelf steeds aanwezig kan zijn. Zo kunnen jullie als ouders met een gerust hart jullie kinderen achterlaten in een veilige en zorgzame omgeving! Samen met een TOP-team van enthousiaste monitoren en een persoonlijke aanpak voor ieder kind, streven wij ernaar om de kinderen een onvergetelijke week te bezorgen! Onze TMV-familie zorgt voor jullie kapoenen alsof het onze eigen kinderen zijn!